Spil

I spil bygger vi sammen med hinanden ved hjælp af faste regler og minimal voksenstøtte. Den voksne indgår ved løsning af konflikter og udfordringer, der kan opstå i afstemningen med hinanden. Reglerne i spil gør det lettere at få øje på og forstå de andres perspektiv på vores fælles byggeri. Når vi er blevet trygge ved at bruge forskellige regler, kan vi måske lave vores egne regler eller undersøge, hvad der sker, hvis vi bryder reglerne.

Spil – Byg en model

I legeaktiviteterne bygger vi en model på forskellige måder. I aktiviteterne får børnene mulighed for at udforske og skabe erfaringer med at bygge modeller. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med at bygge modeller i spilforløb.

Spil – Byg under et tema

I legeaktiviteterne bygger vi under et tema. I nogle aktiviteter er temaet givet på forhånd, og i andre finder vi selv på det tema, som vi bygger under. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med at bygge under et tema i spilforløb.

Spil – Byg skjult

I legeaktiviteterne handler det om at gætte og bygge skjulte figurer. I nogle aktiviteter er figuren bygget på forhånd, og i andre bygger vi sammen. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med at bygge skjult i spilforløb.

Spil – Byg broer

I legeaktiviteterne bygger vi broer. I nogle aktiviteter begynder vi med hver vores bro, og i andre bygger vi broerne sammen. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med at bygge broer i spilforløb.

Spil – Byg tårn

I legeaktiviteterne bygger vi tårne. I nogle aktiviteter bygger vi efter instruktioner og i andre bygger vi noget, børnene holder af. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med at bygge tårne i spilforløb.

Spil – Byg en kuglebane

I legeaktiviteterne bygger vi kuglebaner på forskellige måder. I kuglebanelegen får børnene mulighed for at udforske og skabe erfaringer med kuglebaner. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med kuglebaner i spilforløb.