Samarbejde

I samarbejde bygger vi sammen ved at aftale og løbende forhandle om, hvad vi gør. Vi ved, at vi må forklare de andre, hvad vi har tænkt os – enten med vores ord, vores handlinger eller måske en lille sang. Indimellem bliver vi frustrerede, men vi har tillid til, at vi i fællesskab kan løse problemerne. Vi har et fælles fokus, vi undersøger aktiviteten sammen, og sammen finder vi ud af, hvordan byggeriet ender.

Samarbejde – Byg en model

I legeaktiviteterne bygger vi en model på forskellige måder. I aktiviteterne får børnene mulighed for at udforske og skabe erfaringer med at bygge modeller. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med at bygge modeller i samarbejdsforløb.

Samarbejde – Byg under et tema

I legeaktiviteterne bygger vi under et tema. I nogle aktiviteter er temaet givet på forhånd, og i andre finder vi selv på det tema, som vi bygger under. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med at bygge under et tema i samarbejdsforløb.

Samarbejde – Byg skjult

I legeaktiviteterne handler det om at gætte og bygge skjulte figurer. I nogle aktiviteter er figuren bygget på forhånd, og i andre bygger vi sammen. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med at bygge skjult i samarbejdsforløb.

Samarbejde – Byg broer

I legeaktiviteterne bygger vi broer sammen med hinanden på forskellige måder. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med at bygge broer i samarbejdsforløb.

Samarbejde – Byg tårn

I legeaktiviteterne bygger vi tårne. I nogle aktiviteter bygger vi efter instruktioner og i andre bygger vi noget, børnene holder af. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med at bygge tårne i samarbejdsforløb.

Samarbejde – Byg en kuglebane

I legeaktiviteterne bygger vi kuglebaner på forskellige måder. I kuglebanelegen får børnene mulighed for at udforske og skabe erfaringer med kuglebaner. De tre variationer er inspiration til at komme i gang med kuglebaner i samarbejdsforløb.